fbpx

Ambijentalno ozvučenje

“Biti u isto vreme i smeo i veoma oprezan, umetnost je uspeha.”

Napoleon

Da vašu poruku jasno čuju svi korisnici vaših objekata.

 

Sistemi javnog obraćanja (Public Address) – digitalna tehnologija – potpuno upravljanje pomoću računara.

Garantujemo kvalitet prenosa zvučnih poruka.

Dodatne mogućnosti, integracijasa drugim sistemima u svim tipovima objekata.

Povezanost  mrežom optičkih kablova – garantuje vrhunski kvalitet zvuka i pri prenosu signala na većim udaljenostima.

Za sve vrste reprodukcije zvuka

Public Address sistemi namenjeni su ozvučavanju velikih prostora. Koriste se u tržnim centrima, hipermarketima, bolnicama, aerodromima, industrijskim objektima, vladinim i brojnim drugim institucijama, za istovremeno obraćanje velikom broju posetilaca, ali i za reprodukovanje muzike i reklamnih džinglova.

Mi vam nudimo PA rešenja koja se sastoje od najkvalitetnijih zvučnika, pojačala, mikseta, plejera, mikrofona i drugih audio komponenti vrhunskih svetskih proizvođača. Naši Public Address sistemi su fleksibilni i dozvoljavaju obraćanje uživo, putem mikrofona, kao i reprodukciju snimljenog materijala preko CD/DVD uređaja, FM tjunera i različitih multimedijalnih plejera.

Integracija za efikasno upravljanje u incidentnim situacijama

Pored svoje osnovne funkcije, emitovanja zabavnog sadržaja i raznih povremenih obaveštenja, veoma je bitna i mogućnost integracije Public Address sistema sa drugim bezbednosnim sistemima, kao što je sistem za detekciju i dojavu požara, što u slučaju nastanka incidenta osigurava pravovremeno upozoravanje i blagovremenu evakuaciju osoblja i posetilaca.

Za ovo je neophodno obezbediti dodatne uslove koji garantuju pouzdanost i raspoloživosti sistema, a koji uključuju konstantan nadzor, pomoćno pojačalo, stalni monitoring veze sa zvučnicima, digitalno upravljanje porukama, i port za povezivanje s vatrogasnom službom.