Angažovanje interventnog tima

Vreme je novac.
Bendžamin Frenklin

Da li znate da 8 od 10 pokušaja krađe i vandalizma bude uspešno sprečeno zahvaljujući pravovremenoj intervenciji službenika obezbeđenja? U slučaju nastanka neželjenog događaja u štićenom objektu, u Kontrolni centar Watchout Security-a stiže dojava i na lice mesta se šalje interventna patrola.

U vašem štićenom objektu ćete, u najkraćem vremenskom roku, imati jasno obeleženo Watchout Security vozilo sa rotacijom. Tako ćete značajno smanjiti rizik od krađe i vandalizma.

Svi službenici mobilnog obezbeđenja su adekvatno obučeni da reaguju u najkraćem mogućem roku. Brz i profesionalan odgovor korisniku uliva osećaj sigurnosti da će neželjeni događaj biti okončan sa minimalnim posledicama.

Ključne prednosti našeg tima za intervencije su:

  • snimanje i čuvanje video snimaka izvršenih intervencija,
  • prenos video slike u realnom vremenu u Kontrolni centar,
  • elektronsko čekiranje na objektu, 
  • elektronsko izveštavanje o obavljenim intervencijama,
  • službena vozila sa GPS sistemom za praćenje.

Pored mnogobrojnih primenjenih inovacija, Watchout Security je prva organizacija za pružanje usluga privatnog obezbeđenja u zemlji i regionu koja je primenila snimanje i arhviranje video i audio zapisa svake intervencije. Video materijal je na raspolaganju korisnicima usluge, a menadžeri rizika u Watchout Security-u na osnovu njega predlažu poboljšanja sistema obezbeđenja. Svaki snimak izvršene intervencije sa izveštajem korisnik dobija na mail, video snimak i izveštaj sa fotografijom interventnog tima možete pogledati ovde

Usluge mobilne Watchout Security ekipe možete koristiti kratkoročno i dugoročno, kao samostalni servis ili ih možete prilagoditi u kombinaciji sa različitim vrstama sistema tehničke zaštite, to jest našim jedinstvenim sistemom integrisanog obezbeđenja.