Akcije

Trenutne akcije se odnose na sva pravna i fizička lica, koja kupovinom više različitih usluga, stiču pravo na akcijske uslove.

AKCIJE ZA PRAVNA I FIZIČKA LICA

 

AKCIJA „KLJUČ U RUKE“ UZ SVAKI KUPLJENI PAKET USLUGA, PODRAZUMEVA IZRADU PLANA OBEZBEĐENJA, PLANA SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE, PRIJAVU UGOVORA NADLEŽNOJ POLICIJSKOJ UPRAVI

GPS Satelitsko praćenje vozila

Poslovanje Vaše organizacije podrazumeva čestu upotrebu motornih vozila? Želite da smanjite operativne troškove, poboljšate efikasnost vozača, komercijalista i kadrova na terenu, pruže klijentima bolju uslugu i uz to poboljšate pregovaračku moć? Otkrijte šta je GPS praćenje vozila i šta može učiniti za Vaš biznis!

Alkotest

Uspeh poslovanja u značajnoj meri zavisi od ljudskih resursa. Sve češće se beleže slučajevi neetičkog i neprofesionalnog ponašanja i situacije kada su se zaposleni na radnom mestu pojavljivali u alkoholisanom stanju.

Kontrola službenika obezbeđenja

U cilju kontinuiranog unapređenja bezbednosnih procedura, potrebno je pratiti realizaciju plana obilazaka službenika fizičkog obezbeđenja. Ovim tipom kontrole stiče se uvid u opravdanost investicije u fizičko obezbeđenje i uspostavlja se efikasan sistem rada angažovanih kadrova u ovoj sferi.

Fizička zaštita

Fizičkim obezbeđenjem doprinosi se zaštiti ljudi i imovine od oštećenja, uništenja, krađe i drugih oblika štetnog delovanja.

NEWSLETTER

Ukoliko žeite da budete u toku sa informacijama o akcijama, popustima i security poboljšanjima, upravo ovde možete popuniti Vaše podatke, i naš marketing tim će Vas obaveštavati o svemu.