fbpx

NAručivanje usluge

Ponudu možete dobiti, ukoliko zahtev za ponudu uputite na jedan od sledećih načina:

 

 • Slanjem zahteva za ponudu preko našeg sajta ONLINE
 • Telefonom na bespalatan broj 0800 011 013
 • Slanjem zahteva na mail prodaja@ws.co.rs
 • Preko nekog od naših ovlašćenih menadžera rizika

NARUČIVANJE ONLINE

 

Ukoliko ste se odlučili da zahtev za ponudu pošaljete preko sajta, prvo je potrebno da odabere uslugu za koju sta zainteresovati, nakon toga potrebno je da na dnu strane pritisnete dugme ZAHTEV ZA PONUDU, gde će Vam se otvoriti Upitnik – forma za unos podatak.

 

Cilj upitnika je kvalitetnije ugovaranje usluge kroz brže i tačnije definisanje Vaših zahteva.

 

 1. korak – U ovom koraku unosite podatke o fizičkom ili pravnom licu koji će se smatrati za ugovarača usluge i na koga će glasiti ponuda.
 1. korak – U ovom koraku unosite bliže podatke o štićenom prostoru za koji se izrađuje ponuda.
 1. korak – U ovom koraku unosite bliže podatke o sistemu-uslugama za koji se izrađuje ponuda.

Nakon trećeg i poslednjeg koraka, potrebno je da konačno pošaljete upitnik na dugme POŠALJI UPITNIK. Nakon toga popjaviće Vam se strana koja potvrđuje poslat zahtev. “ Poruka je uspešno poslata, Zahvaljujemo se na poslatoj poruci. Vaša poruka je prosleđena nadležnoj službi.”

 

Ili, ukoliko niste sigurni koju usluge želite, jednostavno preko kontakt forme možete da na uputite zahtev i kontaktiraće Vam neko od naših ovlašćenih menadžera rizika. Kontakt forma se nalazi z glavnom meniju ili jendostavnom klikom na ovaj link.

 

Watchout Security se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu ugovaranja usluge.

 

NARUČIVANJE TELEFONOM ILI E-MAILOM

 

U slučaju da želite, bilo koju uslugu sa našeg sajta, možete poručiti pozivom na besplatan broj telefona 0800 011 013 ili e-mailom na prodaja@ws.co.rs. Ukoliko ste pravno lice, naše kolege u sektoru za Business korisnike Vam stoje na raspolaganju i možete ih kontaktirati pozivom na broj 0800 011 013 ili e-mailom na prodaja@ws.co.rs

 

Buduti sigurno da će na svaki od načina biti unet u bazu kao zahtev za ugovaranje i da ćemo odrediti lice koje će da izvrši ugovaranje. Kao potvrdu da je unet zahtev za ugovaranje, dobićete sms poruku sa brojem zahteva na broj telefona koji u zahtevu naveli. Ukoliko ste postojeći korisnik, lice sa kojim ste prethodno izvršili ugovaranje će automatski dobiti sms da ste podneli zahtev.

 

 

NARUČIVANJE PREKO OVALAŠĆENIH MENADŽERA RIZIKA

Ovlašćeni menadžeri rizika korisnicima obezbeđenja pomažu u pronalaženju najboljeg bezbednosog rešenja, a kompanijama u pronalaženju lojalnih korisnika usluga. Menadžeri rizika su stručna i osposobljena lica koja su prošla obuku za procenu rizika kao i za predlaganje mera za smanjenje rizika. Specijalizovani su za predlaganje usluga u domenu tehničke zaštite, fizičke zaštite i fizičko-tehničke zaštite.

Menadžeri rizika Vam pomažu da smanjite rizike od provalnih krađa, od razbojništava, od internih i eksternih protivpravnih delovanja, od požara. Smanjivanjem upravo ovih rizika povećavate bezbednost imovine, ljudi oko vas i Vašeg poslovanja.

 

Detaljnije o našim menadžerima rizika možete videti na web stranici https://riskmanager.rs/.

 

Za svaki od navedenih načina podnošenja zahteva proceduru je ista, i tok događaja možete pogledati na strani https://ws.co.rs/podrska/.

 

 • Radno vreme korisničkog centra
 • Ponedeljak – petak: od 08h do 16h
 • Subota: neradni dan
 • Nedelja: neradni dan