Način plaćanja

WATCHOUT SECURITY JE SVOJIM KORISNICIMA OMOGUĆIO PLAĆANJE NA SLEDEĆI NAČIN

  • Online plaćanje https://ws.co.rs/online-placanje/
  • Gotovinsko plaćanje – Plaćanje u gotovini.
  • Virmansko plaćanje – Plaćanje preko računa.
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama

ONLINE PLAĆANJE 

Svoju uslugu možete platiti koristeći Vašu VISA, MASTERCARD Iili AMERICAN EXPRES platnim karticama. Zaštita prilikom plaćanja putem interneta – Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici, a prenos preko interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema. Podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu plaćanja na našem web sajtu. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da bude vlasnik platne kartice da bi izvršio plaćanje. Detaljno uputstvo za ONLINE PLAĆANJE možete videti na strani Online plaćanje https://ws.co.rs/online-placanje/.


PLAĆANJE U GOTOVINI

Usluge takođe možete platiti lično  u gotovini ili bilo kojom platnom karticom u našoj poslovnici na adresi Spasenije Cane Babić 5, 34000 Kragujevac. Tačnu adresu možete video na ovom linku.

 

PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Usluge možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).


PLAĆANJE ČEKOVIMA

Obradujete sebe ili svoje najbliže uz mogućnost kupovine prilikom koje sami određujete kada ćete i koliko platiti u periodu od 300 dana. Ili do 24 jednake mesečne rate bez kamate, prva rata dospeva odmah, a ostale svakog narednog meseca. Svim kupcima smo odobrili mogućnost plaćanja čekovima građana u roku do 300 dana od datuma kupovine, bez učešća i sa 0% kamate u svim Watchout Security prodavnicama. Kupac sam bira broj rata, datume dospeća rata na naplatu kao i visinu iznosa na čeku. Jedino o čemu morate voditi računa je isplata celokupnog iznosa u periodu od 300 dana.


KREDITNO PLAĆANJE

Kreditiranje stanovništva od strane banke – web kredit. Watchout Security u saradnji sa bankom nudi najpovoljnije kreditiranje kupaca i to kroz mogućnost plaćanja robe na 3 pa čak i do 24 rate bez kamate. Za više nas kontatktirajte na 0800 011 013.