fbpx

Način plaćanja

Nakon dobijanja računa u PDF formatu ili papirnoj verziji isti možete izmiriti na sledeće načine:

ONLINE PLAĆANJE 

Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici, a prenos preko interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema. Podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu već isključivo našoj banci i procesoru platnih kartica. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu plaćanja na našem web sajtu. Detaljno uputstvo za ONLINE PLAĆANJE možete videti na strani Online plaćanje.

PLAĆANJE U GOTOVINI

Usluge takođe možete platiti lično  u gotovini ili bilo kojom platnom karticom u našoj poslovnici na adresi Spasenije Cane Babić 5, 34000 Kragujevac. Tačnu adresu možete video na ovom linku.

PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Usluge možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).

PLAĆANJE ČEKOVIMA

Obradujete sebe ili svoje najbliže uz mogućnost kupovine prilikom koje sami određujete kada ćete i koliko platiti u periodu od 300 dana. Ili do 24 jednake mesečne rate bez kamate, prva rata dospeva odmah, a ostale svakog narednog meseca. Svim kupcima smo odobrili mogućnost plaćanja čekovima građana u roku do 300 dana od datuma kupovine, bez učešća i sa 0% kamate. Kupac sam bira broj rata, datume dospeća rata na naplatu kao i visinu iznosa na čeku. Jedino o čemu morate voditi računa je isplata celokupnog iznosa u periodu od 300 dana.

KREDITNO PLAĆANJE

Kreditiranje stanovništva od strane banke – web kredit. Watchout Security u saradnji sa bankom nudi najpovoljnije kreditiranje kupaca i to kroz mogućnost plaćanja robe na 3 pa čak i do 24 rate bez kamate. Za više nas kontatktirajte na 0800 011 013.