fbpx

Česta pitanja

Po zakonu morate da istaknete obaveštenje. Ukoliko ne stavite nalepnicu u prekršaju ste i Vi i mi.

Ta licenca se odnosi na uslugu transfera novca, a mi tu uslugu ne pružamo.

Oni svakako imaju određene uređaje po osnovu kojih se čekiraju, pri čemu se svako čekiranje evidentira u našem sistemu. Na taj način mi možemo da proveravamo naše službenike obezbeđenja da li su po unapred utvrđenom redosledu obilazili naše klijente, a Vama će se svakako informacije o svim obilascima dostaviti kroz određeni izveštaj.

Da li možete da nam kažete da li je Vaša komšinica korisnik naših usluga, jer mi sve reklamacije naših klijenata pokušavamo da rešimo u što kraćem vremenskom roku, zato što nam je poverenje i zadovoljstvo klijenata na prvom mestu.

Po Zakonu mi takve informacije ne smemo da dajemo trećim licima, niti da ih koristimo u druge svrhe. Mi smo firma koja se bavi privatnim obezbeđenjem i poverljivost informacija nam je prioritet i naš kontrolni centar Vas ne špijunira, već  samo reaguje na sve alarmne situacije.

Ali u slučaju da se desi bilo kakva provala i nastane ogromna šteta, Vi nećete moći da nadoknadite to što biste izgubili, a uz naše usluge ćete se osećati mnogo bezbednije. Naša nalepnica svojom pozicijom odbija provalnike da upadnu u štićeni prostor.

To je samo pisani dogovor između nas, koji po Zakonu mora da postoji, a po osnovu čega se obe strane obavezuju i stiču određena prava.

Naravno da možete, ali dalje obaveze zavise od ugovora.

Što ste tiče plaćanja, veoma smo fleksibilni. Često se prilagođavamo situaciji i mogućnostima klijenata.

Naravno da možete, imamo kamere različitih kvaliteta, koje možete izabrati u skladu sa vašim potrebama.

Morate da imate naše nalepnice samo u slučaju kada koristite naše usluge.

Za Vas je možda ovo sasvim nebitna informacija, ali je za nas odraz kvaliteta poslovanja što je u suštini veoma bitno našim klijentima.

Ne možemo da garantujemo, ali mi preventivno delujemo, kako se takve stvari ne bi desile, ili te rizike svodimo na minimum. Takođe imamo i polisu osiguranja, iz koje možemo da nadoknadimo štetu ukoliko se utvrdi da je nastala našom krivicom.

Može, ukoliko otkupite opremu.

To je sada zakonska obaveza, što znači da po Zakonu oprema mora biti u funkcionalnom stanju i pružati materijal odgovarajućeg kvaliteta, kako bi u slučaju neželjenih događaja mogla biti upotrebljena od strane nadležnih organa kao dokazni materijal.

Održavanje obuhvata preventivne preglede Sistema tehničke zaštite, čime se proverava njegova funkcionalnost i predlažu mere za poboljšanje. Takođe, u slučaju nepravilnog rada, pokvareni element se menja i Sistem nastavlja nesmetano da funkcioniše, a Vi ni u jednom trenutku ne ostajete bez usluge. Nasuprot tome, servisiranje podrazumeva popravku neispravnih uređaja najkasnije u roku od 45 dana od dana prijema uređaja na servis.

Ukoliko koristite našu uslugu održavanja, onda ne plaćate servisiranje van garantnog roka. Ukoliko ne koristite našu uslugu održavanja, u tom slučaju plaćate servisiranje van garantnog roka.

To je odlično, ali održavanje je sada zakonska obaveza, a mi se kao firma pridržavamo Zakona.  To je Zakon regulisao imajući u vidu da je uvek jedna organizacija u boljoj poziciji da radi održavanje zbog toga što ima odgovarajuću infrastructuru, stručni kadar i pristup najnovijim tehnologijama.

Drago nam je što uviđate značaj privatnog obezbeđenja, možete li nam reći čije usluge trenutno koristite i koliko ste zadovoljni? (Ispitati da li ima sklopljen ugovor i do kada, i ako nema navesti potencijalnog klijenta da postane naš korisnik).

Naravno, kada bi Vam odgovaralo da Vas pozovem? (Dogovoriti tačno vreme kada da se čujemo opet, kada da ga kontaktiramo).

Mi ćemo biti brži da reagujemo prilikom alarmne situacije koju Vi možda ne biste uočili na vreme, pogotovo ako niste trenutno u objektu. Zapitajte se koliko ljudi zove policiju u datom trenutku , i da li ste Vi njima prioritet. Nama su klijenti uvek na prvom mestu, i sigurno da ćemo brže reagovati od policije.

Zakon Vas obavezuje da im vodite evidenciju o radnom vremenu. To nije kontrola, sam uređaj može da se poveže sa računovodstvenim informacionim sistemom, koji je značajno unapređen. Za Vas to znači da možete dobiti tabelu koja će značajno olakšati uvid u radno vreme zaposlenih, obračun zarada, evidenciju godišnjih odmora, bolovanja i odsustva zaposlenih.

Smanjujete rizik od eventualnih problema koji mogu da nastanu u sistemu.

Procena rizika je zakonska obaveza.

Možete da birate. Ako hoćete da promenite dodeljenu, potrebno je da javite našem kontrolnom centru. Ukoliko se desi da zaboravite šifru, naš operater će da Vas navede da se setite.

Da, preko našeg veb sajta je moguće izvršiti online plaćanje. Garantujrmo za sigurnost i bezbednost Vaših podataka.

Šifra je kombinacija od četiri broja kojom naoružavate ili razoružavate sistem, a lozinka je pojam koji potvrđuje identitet korisnika i jedinstvena je.

Sve o aktivnostima WS-a možete videti u izveštaju (vrsta kontrole – ko je ušao, ko je izašao, patrolni obilasci, opis šta je zatečeno na licu mesta…).

Obezbeđenje je preventivno , a osiguranje Vam služi nakon nastale štete. Osiguranje Vam nikada neće sto posto nadoknaditi štetu.

Standardi koji se tiču bezbednosti informacija-uklađeni smo, imamo sertifikat. Mi bi bili sankcionisani ukoliko ne bi poštovali poverljivost informacija.

Da, naravno i kompletno poslovanje se prilagođava Vašim zahtevima.

Ne. Nama su svi korisnici jednaki i prema svima se podjednako ponašamo.

Da, shodno visini ugovorenog posla.

Da, ali snosite posledice u slučaju da se nešto desilo u tom trenutku jer ste u obavezi po zakonu da održavate sistem ispravnim.

Putem interneta, radija, svuda možete videte naše nalepnice. Naši zadovoljni korisnici su naša najbolja reklama.       

To mogu da Vam kažem nakon što kontaktiram rukovodioca i lica koja su odgovorna za realizaciju toga ali ćemo da uradimo sve što je u našoj moći da to bude u tom roku.

Da, usmereni smo ka višem korišćenju obnovljvih izvora energije, što dokazuje i činjenica da Watchout security servise pokreću obnovljivi izvori energije.

U ponudi se navodi da je klijent u obavezi da obezbedi uslove i zaštiti prostor prilikom izvođenja radova.

Imamo dovoljno patrolnih timova koji dolaze u što kraćem vremenskom roku.

Dovoljno, zadovoljavajući broj u skladu sa potrebama poslovanja.

Dostaviću Vam reference. (U zavisnosti od profila korisnika navesti par korisnika naših usluga).

Ne, ali imamo tendenciju.