• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • Svedočenja

 • PANIK dojava Ambulanta 2 - Ratinčeva 2 Dana 13.01.2016. godine u 8:56 časova u Kontrolni centar putem dojave tehničke zaštite pristigla je dojava o Panik uzbuni. Postupajući po utvrđenoj proceduri operater je izvršio aktiviranje Patrolnog tima i dežurne službe Policijske uprave u Kragujevcu. U 9:01 časova, po pristizanju na objekat, Kontrolni centar je izvešten da se u objektu zatečeno lice koje je zatvoreno u ambulanstkoj prostoriji, sa makazama u ruci, preteći zaposlenima i lupajući makazama u sto i zid. Pripadnici Patrolnog tima držali su situaciju pod kontrolom do pristizanja pripadnika Policijske uprave u 09:13 časova, koji su dalje postupili po svojim nadležnostima. Nakon uveravanja da je situacija pod kontrolom, predstavnici Watchout security napustili su objekat.

  Ordinacija Dr Mijatović: 13.10.2011 13:39 PANIK taster. Poslata patrola. Nakon provere, patrola je izjavila da je jedan od posetilaca pokušao da napadne doktora, ali da ga zajedno sa doktorom savladala, pa je tražila da pozovem policiju. Pozvao sam policiju, čiji je predstavnik izjavio da će biti poslata intervencija. Nakon policijske intervencije, patrola je potvrdila da je stanje u objektu redovno.

  Stovarište Milenijum: 28.10.2012 02:28 ALARM U ZONI SPOLJNI SENZOR ZADNJI. Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Na licu mesta patrola je zatekla 3 kamionska akumulatora van ograde , kantu sa naftom i kablove.Na lice mesta je pozvan i vlasnik kao i policija.Utvrđeno je da je sprečen pokušaj krađe i da je vrednost zatečene robe vise hiljada eura. Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj.
   
  Samostalna apoteka Venera: 08.12.2012 03:58 ALARM U ZONI ULAZ. Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je došlo do provale, pa je pozvana policija i vlasnik.. Vlasnica S je rekla da će poslati svog muža na objekat. Nakon zajedničke provere, patrola je javil da je šteta minimalna, kao i da napušta objekat nakon intervencije policije.
   
  MG Komision: 03.10.2012 04:05 ALARM U ZONI SENZOR. Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je došlo do provale. Obavešteni su policija i vlasnica. Nakon zajedničke provere, patrola je javila da je šteta minimalna, kao i da ništa vredno nije ukradeno. Nakon toga, patrola je napustila objekat.
   
  Mesara AS: 01.06.2012 02:03 ALARM U ZONI ULAZ IZ TRZNICE 1. Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je došlo do provale. Pozvana su odgovorna lica, Dragan i Radislav, koji su potvrdili da će obići objekat. Nakon zajedničke provere,patrola je javila da je načinjena šteta mala, ali da će utvrditi nakon veštačenja.
   
  Zlatara Ćilibar: 10.05.2012 00:51 ALARM U ZONI LEVI SENZOR I DESNI SENZOR. Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je pokušana provala.Pozvana policija i M M vlasnik.Posle zajedničke provere u unutrašnjost objekta javljeno je da je sve u redu.Dok patrola nije stigla pozivan je fiksni broj korisnika non stop.
   
  Rapid Plus: 10.05.2012 00:51 ALARM U ZONI LEVI SENZOR I DESNI SENZOR. Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je pokušana provala.Pozvana policija i M M vlasnik.Posle zajedničke provere u unutrašnjost objekta javljeno je da je sve u redu.Dok patrola nije stigla pozivan je fiksni broj korisnika non stop. 16.03.2012 04:34 ALARM U ZONI GLAVNI ULAZ OD ULICE. Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je došlo do provale. Nakon toga, pozvan je vlasnik, koji je rekao da će obići objekat. Provala je prijavljena policiji, čiji je predstavnik izjavio da će doći njihova patrola.U međuvremenu, vlasnik sa patrolom našli su kola sa ukradenom robom malo podalje od objekta. Nakon dolaska policije, završila se intervencija.
   
  Kod poštara Gornja Sabanta: 12.03.2012 02:12 ALARM U ZONI ULAZ PARTICIJA I. Pozvana Vukica . Nakon provere, Vukica je je javila da je bio pokušaj obijanja spolj. vrata, i kada se oglasio alarm provalnik je pobegao.Lozinkom je Vukica potvrdila da je sve u redu.
   
  MSF X Sistem: 04.07.2013 03:56 ALARM U ZONI MAGN.KONT.ULAZ. VRATA Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je zatekla otvorene vrata, odnosno da je došlo do pokušaja provale. Pozvani policija i vlasnik, koji su obišli objekat, kojima je naša patrola prepustila dalje čuvanje objekta. 
  17.02.2014 03:06 ALARM U ZONI ULAZ-MAGNETNI KONTAKT Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da se desila provala. Vlasnik pozvan na mobilni, i izašao je da obiđe objekat. Primećeno maloletno lice koje je pajserom obilo vrata. Nije pričinjena šteta.
   
  Zero Bet: 10.12.2013 01:36 ALARM U ZONI ULAZ Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da su spoljna vrata otvorena. Kontaktirana vlasnica , koja je rekla da će doći na objekat. Obaveštena policija. Nakon zajedničke provere unutrašnjosti objekta zajedno sa patrolom policije i vlasnicom, utvrđeno je da ništa nije odneto, odnosno da je alarmni sistem odvratio provalnike.
   
  Jadac Shop: 15.12.2013 20:30 ALARM U ZONI ULAZ Pozvan fiksni broj, niko se nije javio, pa je poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je došlo do provale. Pozvana vlasnica, ona je rekla da će poslati radnika, koji živi u blizini, obaveštena policija. Nakon zajedničke provere sa patrolom, utvrđeno je da ništa nije odneto iz radnje, odnosno da su provalnici pobegli čim se upalila sirena.
   
  Pekara Jevtić: 13.07.2013 00:58 ALARM U ZONI PANIK TASTER Poslata patrola i nakon toga pozvan fiksni broj, javila se radnica koja je potrazila pomoć. Rečeno joj je da je intervencija na putu. Nakon intervencije patrola je javila, da je policija privela četiri osobe a da su osoblje i objekat sada u redu. 07.09.2013 03:48 PANIK Poslata patrola. Nakon provere, patrola je javila da je zatekla uznemirene radnice zbog jednog gosta, koji ih je maltretirao, a koji je pobegao pre dolaska intervencije. Dogovoreno da se skine snimak sa video nadzora i preda policiji. [INTERVENCIJA] 28-05-2015 04:16 PEKARA JEVTIĆ – CENTAR ALARM U ZONI PANIK : Poslata interventna patrola. Interventna patrola je na licu mesta zatekla pijane maturante, kojima je skrenuta pažnja na nedolično ponašanje.