• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • Prepustite brigu o bezbednosti profesionalcima!

 • Prepustite profesionalcima brigu o bezbednosti Vaše porodice i imovine kada ste odsutni od doma. Bez obzira da li ste u inostranstvu ili Srbiji, putem video nadzora možete u svako doba nadgledati Vaše najmilije i imovinu.

  U Vaš objekat WATCHOUT SECURITY ugrađuje se tehnički sistem za zaštitu sa izuzetnim mogućnostima (alarmni sistem PARADOX-Kanada) ili već postojeći alarmni sistem povezuje na naš Monitoring centar. U Monitoring centru tokom 24 časa neprestano pristižu informacije iz zaštićenih objekata.

  Svaku promenu koju je registrovao sistem ili je upućena lično preko panik tastera, momentalno je primljena u Monitoring centar i za nekoliko trenutaka stalno pripremna interventna ekipa stiže GARANTOVANO na ugroženo i napadnuto mesto. U isto vreme operateri u Monitoring centar obaveštavaju policiju ili po potrebi odgovarajuću službu (hitnu pomoć, vatrogasce…) Za sve vreme intervencije, ekipa za pružanje pomoći je u vezi sa Monitoring centrom.

  Svaka informacija iz zaštićenih objekata prima se šifrovano. Odmah po prijemu uzbune reaguje interventna služba po prirodi potrebe, bilo obezbeđenje ili obaveštavanjem korisnika. Operateri koji neprekidno dežuraju i prate na monitoru sve informacije u Monitoring centru, istovremeno obaveštavaju policiju, vatrogasce ili drugu odgovarajuću službu.

  Takođe, dobijate kompletnu informaciju o stanju Vašeg alarmnog sistema (njegovom aktiviranju i deaktiviranju, provali, aktiviranju panike, aktiviranju protivpožarnih senzora, prinudnih deaktiviranja…).

  Kontakt: +381(34)305-840; Facebook