• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • Patrola - februar

 • 14.02. Vlasnik S.O. iz Zone Grošnica, Vlasnik firme Cooper prom je pozvao KC i pohvalio rad i način noćnih obilaska objekta. Sve pohvale na račun firme i patrole.

  14.02. U Zoni Aerodrom korisnik usluge M.Š. zaboravio je u dvorištu, kraj ulaznih vrata u objekat, aktn tašnu sa vrednostima koju je član Patrolnog tima uočio prilikom preventivnog obilaska objekta. Obavešten je Kontrolni centar koji je pozvao I obavestio vlasnika. Vlasnik je došao na objekat da preuzme svoje stvari a do momoenta dolaska član Patrolnog tima vršio je nadzor nad vlasnikovim vlasništvom.

  15.02. Restoran “Kod Relje” – Prilikom patrolnog obilaska objekata uočena je gužva na uličnom prostoru ispred restorana. Pripadnici Patrolnog tima su prišli objektu kako bi osmotrili situaciju. Prilikom približavanja objektu grupe između kojih je izbila tuča su prekinule sa tučem i udaljili se iz reona. Gosti restorana su u miru nastavili sa uživanjem u ambijentu restorana.

  15.02. Sa Zlatare Đani u ulici Lole Ribara pristigla je Panik uzbuna. Patrolni tim je je upućen na objekat na koji je stigao u roku od 2 minuta, međutim kako je taster aktiviran tek posle napuštanja objekta od strane počinioca krivičnog dela, to isti nije zatečen na objektu. Objekat je obezbeđivan do dolaska vlasnika I policije, kao i Izvršnog direktora Watchout security kako bi se neometane izvršio uviđaj. Tehničkom podrškom predstavnika WS u mnogome se pomaže da se ovaj slučaj rasvetli.

  17.02. Pekara Jevtić – 27.Marta: Alarm u zoni Panik, na objekat se patrol pojavila za 20 sekundi pošto je bila u zoni obilaska. Alkoholisano lice koje je imalo povišen ton prema radnici je umireno.
  Patrolni tim je bio prisutan dok lice nije završilo sa obrokom.

  18.02. U zoni Bresnici, kod korisnika M.D. dogodio se pokušaj neovlašćenoog ulaska u objekat radi otuđenja imovine. Reakcijom Kontrolnog centra i mobilnog Patrolnog tima, operativci su pristigli na objekat iz zone obilazaka i objekat obezbeđivali do dolaska vlasnika. Izvršni direktor je izvršio uviđaj od strane Watchout security. Alarmni sistem je počinioce ovog dela odvratio od namere i sačuvao vlasnikovu imovinu. Policija iz tog razloga je zaključila da nije potrebno vršiti uviđaj jer je očigledno sprečena pljačka.

  18 i 19.02 Fizičko obezbeđenje su 18 i 19. februara obezbeđivali „Moj roštilj“ i Pekaru „Borsalino“ zbog nepoželjnoh gostiju koji su stvarali neprijatnu atmosveru u objektu. Lica se nisu više pojavljivala i na taj način sačuvan je ugled ove eminentne pekare.

  20.02. Zlatara Đani u ulici lole Ribara. Sa objekta je pristigao panic alarm. Na objektu je zatečen počinilac krađe, koga su radnice zadržale tako što mu nisu otvorile vrata. Lice zatečeno u sedećem položaju, koje je bilo jako hladnokrvno i nije pružalo otpor. Pozvana je policija. Nakon par minuta prvo su stigli ispektori zajedno sa vlasnikom, a za njima i članovi interventne koji su počinioca odveli sa sobom. Patrola je objekat napustila tek pošto su sve radnice napustile objekat i otišle svojim kućama.

  21.02. Alarm na stambenom objektu Ž.M. u Zoni Stanovo pristigao je u 00:17 h. Patrolni tim je ispred njegove kuće zateklo i patrolu policije koja je radila rutinsku kontrolu u tom delu, zaustavili su naš patrolni tim kako bi razmenio informacije. S obzirom da je zajedničko delovanje naših službi to je jedan od članova te patrole – Tomić, iskazao želju I zajednički sa patrolom ušao u dvorište kuću i razgovarili sa vlasnikom, koji kaže da je pogrešio i da se izvinjava što je aktivirao alarm.