• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • O nama

 • Kompletno poslovanje firme zasniva se na 4 postulata: KVALITET, POVERENJE, PREVENTIVA, POUZDANOST.

 • Šta je naš posao i čime se bavimo?

  O namaWATCHOUT SECURITY d.o.o. nastao je sa namerom da pruži usluge obezbeđenja za pravna i fizička lica na teritoriji Srbije. Iako smo jedna od mnogobrojnih firmi, koja se bavi tehničkim obezbeđenjem, ljudi koji rade u našoj kompaniji imaju veliko iskustvo u ovoj oblasti, pa smo tako tehničkim rešenjima bezbednosti stekli veliki broj klijenata na teritoriji Šumadije i Pomoravlja.

  Najveća snaga WATCHOUT SECURITY-a jeste entuzijazam njenih ljudi, spremnih za nove izazove. Svesni smo da razvoj novih tehnologija nosi sa sobom i nove bezbedonosne rizike, shodno tome konstantno se usavršavamo, težeći da sprečimo svaku štetu, koja bi nastala zloupotrebom novih tehnologija. Zato se i trudimo da pratimo sve svetske trendove u oblasti tehničkog obezbeđenja i da ih primenimo čuvajući naše zgrade, kuće, objekte, naše apoteke, naše škole, jednom rečju, NAŠE KLIJENTE.

  Čuvena parola MISLI GLOBALNO DELUJ LOKALNO ima takođe uporište u našem radu, trudimo se da pratimo sve svetske trendove u oblasti tehničkog obezbeđenja i da ih primenimo čuvajući naše zgrade, naše apoteke, naše škole, jednom rečju, NAŠU SRBIJU.

 • Sertifikati

  Kompanija Watchout security dostigla je međunarodno priznate standarde u oblasti tehničkog obezbeđenja i upravljanja procesom rada, kao prva i za sada jedina kompanija na području Šumadije i Pomoravlja. Potvrda o tome stigla je dodelom sertifikata kompaniji Watchout security od strane međunarodne IQ NET Mreže (International Quality Network) i sertifikata o primeni Standarda ISO 9001:2008 za kvalitet, koji su čelnicima kompanije uručeni na svečanosti u Kragujevcu.