• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • Naš tim

 •  Ljudi koji rade u našoj kompaniji imaju veliko iskustvo u ovoj oblasti, pa smo tako tehničkim rešenjima bezbednosti stekli veliki broj klijenata na teritoriji Šumadije i Pomoravlja.

 • VLADIMIR JAĆIMOVIĆ

  Direktor

  Završen fakultet za menadžment u Zaječaru. Fakultet za menadžmet u Zaječaru svrstan među 1000 najboljih škola menadžmenta i biznisa u Svetu. Poseduje sertifikate za:upravljanje biznis programom, međunarodno poslovanje, menadžment ljudskih resursa, menadžment, marketing menadžment, menadžment prodaje, finansijski menadžment, preduzetništvo, odnosi s javnošću. Radio u firmi UPLINK security service na poslovima marketinga i prodaje. 
 • ZORAN STOJILJKOVIĆ

  Izvršni direktor

  Diplolmirao pravo na Univerzitetu u Beogradu, bio pripadnik Sluzbe Drzavne Bezbednosti od 1984.god. na poslovima operativnog radnika Sluzbe do 01.06.1999.god., na funkciji nacelnika BIA-e za Pomoravski region do 2005.god., a nakon toga sa sluzbom u Centru BIA-e u Kragujevcu do penzionisanja do 2008.god. u zvanju Glavnog Savetnika. Za vreme rada u BIA vise puta pohvaljivan i nagradjivan za postignute rezultate u radu. Dugogodisnji aktivni sportista, karate majstor nosilac crnog pojasa 2.dan i nosilac zvanja internacionalnog sudije tradicionalnog karatea. Od novembra 2010.god. zaposlen u Watchout Security Kragujevac, sada na mestu Izvrsnog Direktora za bezbednost.

 • TIJANA MILANKOVIĆ

  Asistent direktora

  Profesor engleskog jezika i književnosti sa neformalnom edukacijom iz Menadžerskih veština, poslovne komunikacije i javnog nastupa. U timu Watchout Security od 2010 godine, na različitim poslovima, a sada na mestu Asistenta direktora. 
 • NENAD KOTLAJIĆ

  Instalater sistema slabe struje

  Posle završene srednje škole i odsluženog vojnog roka početkom 2008 počinje sa radom u MBM Communication na poslovima instalatera gde ostaje do januara 2012 jer prelazi u ”Technosector” na poslove instalatera pp sistema i video nadzora. Iz firme odlazi u martu 2013. kada prelazi u ”Watchout Security”, gde i dan danas radi na poslovima INSTALATER SISTEMA slabe struje.

 • ALEKSANDAR VUČKOVIĆ

  Sistem administrator

  Inženjer informatike sa iskustvom u instalaciji i administraciji operativnih sistema Windows i Linux, kao i u radu sa softverskim paketima MS Office, Open Office i Adobe Photoshop. Poseduje programerske sposobnosti iz : Visual Studio (Visual Basic), PHP, Javascript, HTML/CSS , XML, MySQL. Član tima Watchout Security od oktobra 2010. godine. na poziciji Rukovodilac Monitoring Centra – Izvršni director Monitoringa je bio do januara 2014. Zbog dobrog poznavanja engleskog jezika, zadužen je za korespodenciju sa dobavljačima iz Kine. Trenutno na poziciji Sistem administratora.

 • BRATISLAV TOŠIĆ

  Izvršni direktor monitoringa

  Po obrazovanju Profesor kamerne muzike i glavnog predmeta violina, sa direktnim iskustvom u obrazovanju i poslovima direktora opštih poslova u velikim sistemima. Od 1999 započinje svoju profesorsku karijeru na mestu profesora violine u Muzičkoj školi “dr Miloje Milojević“ i profesor muzičkog obrazovanja u Prvoj Kragujevačkoj Gimnaziji. Od 2002-2010 je na poziciji pomoćnika direktora Muzičke škole “dr Miloje Milojević”,Kragujevac. Ima Završen kurs Microsoft XP Professional, stečeno zvanje – Microsoft Certified Professional, Član tima Watchout Security od 2013 kao predstavnik rukovodstva za kvalitet ISO 9001 i Izvrsni direktor monitoringa od početka 2014.

 • BILJANA VUKOMANOVIĆ

  Administrativno računovodstveni službenik

  Posle završenog Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Kragujevcu , radila kao saradnik u marketingu na radiju“Centar 987”, Pomoćnik direktora i knjigovodstveno-administrativni sluzbenik u „Agrarija“doo, a u timu Watchout Security je od februara 2013. 
 • IGOR ŠARAC

  Inžinjer sistema

  Studirao elektrotehniku na Fakultetu Tehničkih nauka u Čačku. Diplomirao septembra 2011. sa prosečnom ocenom 8,51. Diplomski rad na temu “Merenje i analiza performansi mikroračunara sa aspekta potrošnje” odbranio je sa najvišom ocenom 10. U maju 2013 stekao zvanje Master inženjer elektrotehnčkog i računarskog inženjerstva. Ima iskustva u montiranju i programiranju alarmnih sistema, video nadzora, kontrole pristupa, evidencija radnih vremena, administriranju računarskih mreža i sličnih poslova. Član tima Watchout Security od 2012. godine.