• Pozovite nas +381 34 305 840; +381 34 301 800
 • Alarm monitoring

 • U Vaše objekte WATCHOUT SECURITY ugrađuje PROTIVPROVALNI sistem za zaštitu sa izuzetnim mogućnostima (alarmni sistem PARADOX-Kanada) ili već postojeći alarmni sistem povezuje na naš Monitoring centar. U Monitoring centru tokom 24 časa neprestano pristižu informacije iz zaštićenih objekata.

  U sistemu zaštite ugrađeni su i detektori koji otkrivaju SVAKU nastalu promenu u zaštićenom prostoru (provala, razbojništvo, požar, šta više i nestanak struje, prekid napajanja i sl.), bez obzira da li ste Vi u prostoru ili niste.

  Informaciju o promeni normalnog stanja u objektu koji se nadgleda, detektori upućuju istog trenutka u Monitoring CENTAR.

  U sistem zaštite se ugrađuje i signalna oprema (zvučna), digitalna tastatura i poseban sistem rezervnog napajanja energijom. U sistemu za zaštitu za vaše objekte je uključen i PANIK TASTER sa kojeg se iz svakog dela zaštićenog objekta može lično u deliću sekunde nečujno zatražiti kod Monitoring CENTRA pomoć.

  Svaku promenu koju je registrovao sistem ili je upućena lično preko panik tastera, momentalno je primljena u Monitoring Centar i za nekoliko trenutaka stalno pripremna interventna ekipa stiže GARANTOVANO na ugroženo i napadnuto mesto. U isto vreme operateri u Operativnom centru obaveštavaju policiju ili po potrebi odgovarajuću službu (hitnu pomoć, vatrogasce…) Za sve vreme intervencije, ekipa za pružanje pomoći je u vezi sa Monitoring centrom.

 • Usluga alarm monitoringa obuhvata:

  Monitoring:
  Obuhvata dvadesetčetvoročasovni nadzor nad alarmnim sistemom ( bezbednosni i tehnički) iz Operativnog centra „ Watchout Security”. Na sve alarmne situacije reaguje se obaveštavanjem korisnika i nadležnih službi (92,93,94) o novonastaloj situaciji na objektu
   
  Intervenciju:
  Angažovanje specijalnih timova „ Watchout Security”-a za potrebe intervencije u alarmnim situacijama na ugroženom objektu u reonu do 15 km.
   
  Patrolu:
  Predstavlja uslugu OBAVEZNOG obilaženja klijenta u reonu od 15km (broj obilazaka zavisi od paketa usluge) i preventivnoh zadržavanja na vašem objektu, kao i ostavljanje nalepnice o vremenu dolaska
   
  Dures kod:
  Programiranje specijalne šifre za slučaj prisilnog deaktiviranja alarmnog sistema, omogućava pravilnu i pravovremenu reakciju u ovoj delikatnoj situaciji
   
  Izveštaji:
  Mesečni izveštaj u vezi sa nadzorom Vašeg alarmnog sistema (pregled ulazaka/izlazaka, otvaranja/zatvaranja i sl. na vašem objektu)
   
  Garancija:
  Obezbedjuje korisnicima ove usluge apsolutnu garanciju na alarmni sistem za sve vreme trajanja ugovora o daljinskom nadzoru alarmnog sistema.